StreetArt

Het thema van onze wagen voor 2015 is StreetArt: de kunst ligt op straat. Of beter: rijdt op straat. Want samen met de andere bouwgroepen en honderden vrijwilligers rijden we op zaterdag 15 augustus met onze kunstige creaties door de straten van Leersum.

Het wordt nog een hele kunst de wagen op tijd af te krijgen en dus kunnen we alle hulp gebruiken. Kom daarom gerust eens langs op een vrijdagavond of een zaterdag. De kans is groot dat we druk aan het werk zijn.

Op donderdagmiddag 13 augustus verwachten we de eerste dahlia’s en dan begint de race tegen de klok om onze wagen af te krijgen voor zaterdagochtend een uur of 8. Rond die tijd moeten we klaar zijn en alles in elkaar gezet hebben om onze plaats in de stoet in te kunnen nemen. We verwachten zo’n 85.000 dahlia’s op onze wagen te verwerken en de kunst is dit zo strak en netjes mogelijk te doen: een hele kunst op zich!

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *